Δήλωση υποψηφιότητας του Αχιλλέα Νταβόλη

  ntov27 4 Η χώρα μας σήμερα, βιώνει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο μεταπολεμικά. Τα αποτελέσματα της οικονομικής ύφεσης είναι εμφανή σε όλη την Ελλάδα και παρατηρούνται έντονα και στην περιοχή μας.

Η περιοχή μας συγκεκριμένα πλήττεται από την έλλειψη ειδικευόμενων ιατρών σε καθημερινή βάση, την απομάκρυνση υπηρεσιών καθώς και τη μετανάστευση των νέων εξαιτίας της ανεργίας, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους κατοίκους.

   Εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης και της ανάγκης επίλυσης των παραπάνω προβλημάτων θεωρώ ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι στους συμπολίτες μου να συμμετάσχω στις εκλογές της 18ης Μαΐουστο πλευρό του Θανάση Κοσματόπουλου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ».

     Επιδίωξή μου είναι να βοηθήσω το κοινωνικό σύνολο έμπρακτα και με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ συμβάλλοντας στην εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα μιας και αποτελεί την κυριότερη πηγή εσόδων για τους περισσότερους κατοίκους του Δήμου μας, ώστε να επιτευχθεί η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ

ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ