Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων στο Μεταξά

klmet7Εξιχνιάστηκαν χθες (06.03.2014) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, πέντε κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Μεταξά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, χρησιμοποιώντας την ίδια πάντα μέθοδο, είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε σπίτια στο Μεταξά το τελευταίο δίμηνο, από τα οποία είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, πλήθος εργαλείων και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 23.600 ευρώ περίπου.
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.
Τα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσω διάπραξης των κλοπών.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και ερευνάται η συμμετοχή του φερόμενου ως δράστη και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο αλλοδαπός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.