mikrovalto gr

Κοπή πίτας 2014 Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ)

pitasdyk14_01pitasdyk14_02pitasdyk14_03

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014 σε ταβέρνα της Κοζάνης, παρουσία μελών του συλλόγου και δεκάδων φίλων τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Σταθόπουλος, μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε συνοπτικά στις συμμετοχές και τις επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου όχι μόνο στις τοπικές διοργανώσεις αλλά και σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό, που βοηθούν στην προβολή της ευρύτερης περιοχής και συνέχισε με τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος. Επίσης αναφέρθηκε και απηύθυνε πρόσκληση για τις εκδήλώσεις που διοργανώνει ο ΣΔΥΚ το αμέσως επόμενο διάστημα.

...ΒΙΝΤΕΟ Ι 8 min με τις βραβεύσεις και το χορό που ακολούθησε


...photo-slide 34 ΦΩΤΟ

 Στη συνέχεια βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον τοπικό αθλητισμό ο προπονητής στίβου Στάθης Ρούσσος και η τ. πανελλήνια  πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων Ειρήνη Θεοδωρίδου, τα ρεκόρ της οποίας έμεναν ακατάρριπτα για πολλά χρόνια.

Και ασφαλώς τα μέλη του ΣΔΥΚ επιβεβαίωσαν τις αντοχές τους -μαραθωνοδρόμοι γαρ σχεδόν όλοι- και στο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους ήχους λαϊκοδημοτικής ορχήστρας και την υπέροχη φωνή της Μαίρης Χανιώτη.

Τυχερός που του έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν το μέλος του συλλόγου Αλέξανδρος Σιαμόγλου, που κέρδισε και το δώρο που αντιστοιχούσε (αθλητικά παπούτσια).

pitasdyk14_06pitasdyk14_10pitasdyk14_13_2pitasdyk14_14

pitasdyk14_20pitasdyk14_21pitasdyk14_22pitasdyk14_26

...ΒΙΝΤΕΟ ΙΙ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ από τη Μαίρη Χανιώτη - Χορεύει [και] η ...πρωταθλήτρια Ειρήνη Θεοδωρίδου

Παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας (ΣΔΟΕ) Θανάσης Στογιάννης.

Γ.Μαστρ.