aias10 3 2ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ

Αγωνιστική Δράση 2013-2014/2oς ΓΥΡΟΣ/Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ Κοζάνης

 κλικ ΕΔΩ για τη βαθμολογία

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Βαρύς για την ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κοζάνης για τα τεκταινόμενα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

Ο αγώνας ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ   για την 26η αγωνιστική της  Γ΄ Κατηγορίας  που δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου (δεν υπήρχαν γραμμές στο γήπεδο)  κατακυρώνεται, με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, υπέρ των ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ  με σκορ 0-3 α.α. και  αφαιρούνται -2 βαθμοί  από τη βαθμολογία της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και -2 βαθμοί από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο από το σωματείο ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ.

Με αυτή την απόφαση η ομάδα του Μικροβάλτου, αντί να διεκδικήσει την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κατετάγη τελικά 9η με 33 βαθμούς (με ήττα χωρίς αφαίρεση βαθμών θα ήταν 8η), και θα «κουβαλάει» και για του χρόνου (περίοδος 2014-2015) -2 βαθμούς!

Έτσι η τελική βαθμολογία περιόδου 2013-2014 της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, διαμορφώθηκε ως εξής:

Vathmologia Gkatepkk13-14


Κυριακή 4 Μαΐου 2014/ 26η (τελευταία) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-3 (άνευ αγώνα!!!)*

aiaselpkoz4 5 1aiaselpkoz4 5 2aiaselpkoz4 5 3aiaselpkoz4 5 4

Το είδαμε κι αυτό!

Η φετινή κακοδαιμονία σημάδεψε και την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2013-2014 την ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου που θα αγωνίζονταν με την ομάδα των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης, αφού ο διαιτητής Κουτσώνας δεν ξεκίνησε ποτέ το παιχνίδι, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας (Αίας), επειδή δεν είχαν χαραχτεί οι …γραμμές του γηπέδου! Έτσι ο αγώνας φαίνεται να κατακυρώνεται* υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας (Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης) με σκορ 0-3, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να αφαιρεθούν και βαθμοί από την ομάδα του Μικροβάλτου!

Και βέβαια το «γράμμα του κανονισμού» λειτούργησε για μια ακόμη φορά σε βάρος της ομάδας του Αίαντα, με τον διαιτητή να έχει τυπικά δίκιο ως προς την αρχική διαπίστωση ότι πράγματι οι γραμμές του γηπέδου ήταν δυσδιάκριτες, χωρίς όμως να λάβει υπόψη τις επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας του Μικροβάλτου να αποκαταστήσουν μια παράλειψη που έγινε από τον υπεύθυνο του δημοτικού γηπέδου Τρανοβάλτου που θεώρησε ότι το πρωτάθλημα είχε τελειώσει -εκεί, στο γήπεδο Τρανοβάλτου, αγωνίζονταν ακόμη ο Έλατος Ελάτης και ο Α.Ο. Τρανοβάλτου, των οποίων οι αγώνες έχουν ολοκληρωθεί-. Εν τούτοις και ενώ οι γραμμές χαράσσονταν (ΦΩΤΟ), ο διαιτητής πολύ νωρίς (5:10-5:15μμ) είχε αποφασίσει οριστικά την μη διεξαγωγή του αγώνα. Την προσπάθεια αυτή και τη διαβεβαίωση ότι οι γραμμές θα αποκατασταθούν σύντομα, δεν την έλαβε υπόψη, ούτε και έγραψε κάτι σχετικό στο φύλλο αγώνα. Βιασύνη και παράλειψη του διαιτητή που μπορεί θα εγείρουν επιβαρυντικά στοιχεία για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής κατέγραψε ότι «Κατά την άφιξή μου στο γήπεδο, έλεγξα το γήπεδο και δεν είχε δίχτυα, γραμμές και σημαιάκια. Ενημέρωσα τη γηπεδούχο ομάδα να γίνουν οι γραμμές, τα δίχτυα και τα σημαιάκια, αλλά τοποθετήθηκαν μόνο δίχτυα και σημαιάκια. Μετά τον έλεγχό μου, δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και δέκα λεπτά μετά, οι γραμμές δεν είχαν γίνει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας…».

Το «γράμμα του κανονισμού» που βλέπουμε να «λαστιχοποιείται» σε αγώνες superleague και ημιτελικούς κυπέλου Ελλάδος (!), εφαρμόζεται στη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΚ (κατά μια πληροφορία μετά από συνεννόηση του διαιτητή με υπεύθυνο της ΕΠΣΚ)!

Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τους υπευθύνους των δυο ομάδων να συμφωνούν για τη διεξαγωγή του με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Τι να προσθέσει κανείς… «Καληνύχτα»!

Γιώργος Μαστρ.

* Με μικρή επιφύλαξη, γιατί βέβαια πρέπει να βγει απόφαση της ΕΠΣΚ


 Σάββατο 26.4.2014/25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, ΚΗΠΟΥ, ΣΠΑΡΤΟΥ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 1-6

kais-ais26 4 1kais-ais26 4 2kais-ais26 4 3

Με το ευρύ σκορ 1-6 η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕ Καισαρειάς, Κήπου, Σπάρτου στο γήπεδο της Αιανής, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014, στο πλαίσιο της 25ης -προτελευταίας- αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, πέτυχε «εύκολα» γκολ, αντίθετα με τους γηπεδούχους που προσπάθησαν, είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν τα κατάφεραν στις τελικές προσπάθειες, με συνέπεια να μείνουν για μια ακόμη αγωνιστική στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς μάλιστα να έχουν κανέναν βαθμό (!).

Kι όλα αυτά σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ από τη καταρρακτώδη βροχή που είχε προηγηθεί και …συνεχίστηκε προς το τέλος του αγώνα!

Τα γκολ της συνάντησης:

0-1 στο 8΄ με κεφαλιά του Γιώργου Σαΐτη, μετά από καλοχτυπημένο φάουλ από δεξιά

0-2 στο 13΄ με κοντινό σουτ του Αντώνη Γιαννόπουλου, όταν οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους

0-3 στο 19΄ με πανομοιότυπο τρόπο με το προηγούμενο γκολ και πάλι από τον Αντώνη Γιαννόπουλο (2ο προσωπικό)

0-4 στο 43΄ από τον Σπύρο Χαρισόπουλο με διπλή προσπάθεια, και πάλι μετά από σύγχυση στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων

1-4 στο 61΄ το γκολ της “τιμής” από τον Στέλιο Γαύρο, με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής

1-5 στο 69΄ με κοντινό πλασέ από τον Γιάννη Αλεξόπουλο, μετά από πάσα του Αντώνη Γιαννόπουλου

1-6 στο 73΄ το καλύτερο γκολ της συνάντησης, με μακρινό σουτ του Σπύρου Χαρισόπουλου (2ο προσωπικό), που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων

Καλή η διαιτησία των Παπαδημητρίου – Σύκου – Πανυτσίδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΚΗΠΟΥ-ΣΠΑΡΤΟΥ: Τότσκας Μαρ., Παπαδόπουλος Ι., Γερογιάννης Χρησ., Καραμήτσος Γ., Τρομπούκης Λαζ., Βίλδος Πασ., Τζιδημόπουλος Εμμ., Τιγανίδης Αλεκ., Φραγκιαδής Γεωρ. (71΄ Μάστορας Νικ.), Ρουσόπουλος Ρ., Γαύρος Στ..

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καψάλης Λαζ., Κομπούρας Γεωρ., Γαπατσιμούλης Νικ., Τρομπούκης Λαζ., Σιόλιας Ευαγ.. 

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Καβουρίδης Νίκος, Θεοδουλίδης Κων/νος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης,  Αλεξόπουλος Γιάννης, Παπαδημητρίου Γιώργος,  Χαρισόπουλος Σπύρος, Τζιούτζιος Γιώργος, Χαρισόπουλος Απόστολος, Παλιανόπουλος Νίκος, Θεοχάρης Απόστολος.

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr


Κυριακή 13 Απριλίου 2014/24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ 2-0

mikrkar14 4 1mikrkar14 4 2mikrkar14 4 3mikrkar14 4 4

  Μετά από πολύ μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, ο Αίας Μικροβάλτου επιβλήθηκε του Α.Σ. Καρυδίτσας με 2-0, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

  Το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου -στο 47΄-, όταν μετά από επέλαση και συρτή σέντρα του Αντώνη Γιαννόπουλου από αριστερά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο επερχόμενος Γιώργος Τζιούτζιος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για το Μικρόβαλτο.  

Πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήταν ο Αντώνης Γιαννόπουλος, όταν στο 72΄ βγήκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή μετά από κάθετη μπαλιά, όπου ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα. Πέναλτι και αποβολή ήταν η απόφαση του διαιτητή, που έφερε στα 11 μέτρα τον Κώστα Θεοδουλίδη, που ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις 1-2 καλές προσπάθειες των φιλοξενούμενων που δεν καρποφόρησαν. 

Άτυχη στιγμή της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Καραθανάση Μαν;ώλη που διακομίστηκε στο Μαμάτσιο Νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι.

Καλή η διαιτησία των Ε. Σουλίδη – Δραγώγια – Πραχάλη, σε ένα ήρεμο παιχνίδι που μόνο αμφισβητούμενες φάσεις δεν είχε. 

 

mikrkar14 4 5mikrkar14 4 6mikrkar14 4 7mikrkar14 4 8

mikrkar14 4 9mikrkar14 4 10mikrkar14 4 11mikrkar14 4 12

mikrkar14 4 13mikrkar14 4 14mikrkar14 4 15mikrkar14 4 16 

mikrkar14 4 17mikrkar14 4 18mikrkar14 4 19mikrkar14 4 20

mikrkar14 4 21mikrkar14 4 22mikrkar14 4 23mikrkar14 4 24

  Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Καβουρίδης Νίκος, Παλιανόπουλος Σάκης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Παπαδημητρίου Γιώργος, Τζιούτζιος Γιώργος, Μαρκόπουλος Βασίλης, Παλιανόπουλος Νίκος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καβουρίδης Αχιλλέας.

Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ
: Τούνας Νικ., Παυλίτσας Φωτ. (62΄ Καρράς Ελευθ.), Καραθανάσης Εμ. (77΄ Μάστορας  Παν.), Ασβεστάς Χαρ., Παπανικολάου Αργ., Τζήκας Γεώργ., Παπανικολάου Νικ., Στεργιόπουλος Χαρ., Σκουτέλας Νικ., Τσιφτσής Γεωργ.(46΄ Παπανικολάου Γεώργ.), Πασιάκος Ιωαν..
 

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καραθανάσης Ευαγγ., Μπουρέλος Θεοδ., Σκόρδας Αθαν., Τακιρόπουλος Παρ..

ΥΓ* Ένας διαιτητής πάντως που, εντελώς αναιτιολόγητα, θέλησε να γίνει ο πρωταγωνιστής στο παιχνίδι, όταν …απέβαλε τον υποφαινόμενο υπογράφοντα από τον αγωνιστικό χώρο, -αρνούμενος να δει το «Δελτίο Εκπροσώπου Τύπου» της ΕΠΣΚ που κατέχω-, απειλώντας με …αποχώρηση από το γήπεδο! Αστειότητες,- ακόμη κι αν με το γράμμα του κανονισμού έπρεπε να …παρουσιαστώ πριν την έναρξη του αγώνα (μέχρι τώρα σε δεκάδες παιχνίδια και με τον ίδιο σε αρκετούς αγώνες διαιτητή, δεν μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο)-, που δεν βοηθούν το άθλημα… 

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr 


  Κυριακή 6 Απριλίου 2014/23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 4-3

 tsotmikr 6 4 1tsotmikr 6 4 2tsotmikr 6 4 3

Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 6 Απριλίου 2014 στο γήπεδο του Τσοτυλίου, όπου η τοπική ομάδα επιβλήθηκε της ομάδας του Μικροβάλτου με 4-3, κάνοντας την ολική ανατροπή, αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ.

Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πλούσιες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Το Μικρόβαλτο έδειχνε λίγο καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, το Τσοτύλι ήταν καλύτερο στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κατακτήσει τη νίκη.

ΒΙΝΤΕΟ με όλα τα γκολ και φάσεις από τον αγώνα

Τα γκολ του αγώνα:

0-1στο 12΄ για το Μικρόβαλτο, με κοντινό πλασέ του Στέφανου Νάστου

1-1, άμεση απάντηση για τους γηπεδούχους στο 14΄ με κοντινό σουτ του Γιάννη Σαμαρά

1-2  μετά δυο λεπτά (στο 16΄) για τους φιλοξενούμενους με καρφωτή κεφαλιά του Αντώνη Γιαννόπουλου μετά από χτύπημα κόρνερ

2-2 και πάλι άμεσα (στο 18΄) για τους γηπεδούχους με ασύλληπτο κεραυνοβόλο σουτ του Θόδωρου Δόγκαλη από το ύψος της περιοχής, που καρφώθηκε στο αριστερό «Γ» της εστίας του Μικροβάλτου

2-3 στο 47΄ με ένα εξαιρετικό γκολ του Μανώλη, που έκανε μια εκπληκτική ντρίπλα πάνω στη γραμμή του άουτ στη συμβολή με τη γραμμή της μεγάλης περιοχή και από εκεί -σχεδόν πάνω από τη γραμμή του άουτ- με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας για τρίτη φορά προβάδισμα στο Μικρόβαλτο

3-3 στο 61΄ με κοντινό σουτ του Δόγκαλη (2ο προσωπ.), που ισοφάρισε για τρίτη φορά

4-3 η ολική ανατροπή στο 72’ με τρίτο γκολ (χατ-τρικ) του Θόδωρου Δόγκαλη, που με κεφαλιά, μετά από καλοχτυπημένο φάουλ, την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του

Καλή η διαιτησία των Δ. Σουλίδη – Μπαλιάκα - Χατζή.

tsotmikr 6 4 4tsotmikr 6 4 5tsotmikr 6 4 6tsotmikr 6 4 7

tsotmikr 6 4 8tsotmikr 6 4 9tsotmikr 6 4 10tsotmikr 6 4 11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ (Δολαπτσόπουλος Θ.): Ηλιάδης Χ., Σαμαράς Χ., Μαμαλής Εμ., Γκοτζαμουικίδης Π., Χαραλαμπίδης Αχ., Δολαπτσόπουλος Σωκ., Ζυγούρας Στ. (77΄ Σεβασλίδης Σαβ.), Μπλέτσιος Ν., Δολαπτσόπουλος Δ., Δόγκαλης Θ., Σαμαράς Ι.

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Ποτόπουλος Δ., Σαμψωνίδης Σ., Σατσάνος Ι.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Μαρκόπουλος Β.): Παπαδόπουλος Ε., Θεοδουλίδης Κ., Σαΐτης Γ., Γιαννόπουλος Α., Νάστος Στ.,  Αλεξόπουλος Ι. (68΄ Παπαδημητρίου Γ.), Κωνσταντόπουλος Ζήσης (86΄ Τζιούτζιος Γ.), Τζουκόπουλος Αχ. (58΄ Μαρκόπουλος Β.) , Ράππος Δ., Παπαδόπουλος Κ., Μανώλης Α.

Γιατρός αγώνα: Μπαντώλας Εμ. 

 Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr


  Σάββατο 29 Μαρτίου 2014/22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ 1-2

mikrpetr14 b 1mikrpetr14 b 2mikrpetr14 b 3

Μένοντας στο κυνήγι της 3ης προνομιούχου για άνοδο θέσης η ομάδα του Κεραυνού Πετρανών πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-2 από το γήπεδο του Τρανοβάλτου, απέναντι στον Αίαντα Μικροβάλτου, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Μια νίκη δίκαιη πέρα για πέρα για την ομάδα των Πετρανών, που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή και υποχρέωσε το Μικρόβαλτο σε παθητικό ρόλο. Σ' αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν ήταν επικίνδυνοι στην αντίπαλη εστία. Κι δεν υπήρχε μια επίμαχη φάση στο 70΄, το Μικρόβαλτο θα ήθελε να ξεχάσει πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:
0-1 στο 16΄ με εξαιρετική ενέργεια του Χαραλαμπίδη, που ελίχτηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στον «ουρανό» των διχτύων του τερματοφύλακα του Μικροβάλτου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
1-1 στο 18΄ η αναπάντεχη ισοφάριση για το Μικρόβαλτο, όταν σε χαμένη μπροστινή μπαλιά και με ελάχιστη πίεση, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να γυρίσει με κεφαλιά τη μπάλα στο τερματοφύλακά του, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ).
1-2 στο 36΄ με τον Κεχαόγλου, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Μικροβάλτου σε χτύπημα κόρνερ και με κεφαλιά έγραψε το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης.
Η επίμαχη φάση που προαναφέραμε σημειώθηκε στο 70΄ όταν σε μπροστινή μπαλιά του Σαΐτη ο Γιαννόπουλος διεκδίκησε με κούρσα 30 μέτρων τη μπάλα ανάμεσα σε δυο αμυντικούς, κοντραρίστηκε και έπεσε στο ύψος της περιοχής και ο επερχόμενος Γιάννης Αλεξόπουλος την έστειλε στα δίχτυα. Προς απογοήτευση των παικτών και των φιλάθλων του Μικροβάλτου το γκολ δεν μέτρησε, γιατί ο επόπτης είχε μείνει στη θέση του υποδεικνύοντας τον Γιαννόπουλο σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, λίγα μέτρα από το κέντρο του γηπέδου. Φάση που φάνηκε να παίρνει επάνω του ο διαιτητής και την άφησε να εξελιχτεί κανονικά...
Μέχρι τη λήξη του αγώνα, στο 78΄ και στο 92΄ ο τερματοφύλακας του Μικροβάλτου Καβουρίδης με δυο σωτήριες αποκρούσεις, δεν επέτρεψε την περαιτέρω διεύρυνση του σκορ.
Ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Μαλιούρα-Φτάκα-Κωνσταντινίδη, που ελέγχεται για τη φάση του 70΄ (για τουλάχιστον ασυνεννοησία διαιτητή-επόπτη).

mikrpetr14 b 4mikrpetr14 b 5mikrpetr14 b 6mikrpetr14 b 7

mikrpetr14 b 8mikrpetr14 b 9mikrpetr14 b 10mikrpetr14 b 11

mikrpetr14 b 12mikrpetr14 b 13mikrpetr14 b 14mikrpetr14 b 15 

mikrpetr14 b 16mikrpetr14 b 17mikrpetr14 b 18mikrpetr14 b 19

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Καβουρίδης Νίκος, Παλιανόπουλος Σάκης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Παπαδημητρίου Γιώργος (80΄ Τζιούτζιος Γιώργος), Μαρκόπουλος Βασίλης, Μάστορας Χάρης (46΄ Τζουκόπουλος Γιάννης).

 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ: Τσιαγμελίδης Βασ., Χατζησάββας Μαν. (88΄ Χατζησάβας Ανασ.), Ceka Edis., Κεχαόγλου Αντ., Χαραλαμπίδης Γεώρ., Σαρβανίδης Ιωάν., Σαρβανίδης Ανασ., Μαργαρίτης Δημ. (92΄ Γκουτζηκώστας Δημ.), Ψαλλίδας Ευθ., Ψαλλίδας Βάιος, Παπαδόπουλος Σάβ. (50΄ Καντιρλιώτης Γεωργ.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Στημονιάρης Αθαν., Αμοιρόπουλος Σταυ., Σωτηρίου Αλεξ., Δάρρας Γεωργ..

 mikrovalto.gr


  Γήπεδο Καλονερίου/23.3 2014/21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Γ΄ΚΑΤ. ΕΠΣΚ

ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-4

kalon mikr23 3 1kalon mikr23 3 2kalon mikr23 3 3

Τη νίκη με το «αγγλικό» σκορ 3-4 εκτός έδρας επί της ομάδας του Άρη Καλονερίου, κατέκτησε ο Αίας Μικροβάλτου το απόγευμα της Κυριακής 23 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται τρεις φορές, να ισοφαρίζονται ισάριθμες φορές από τους γηπεδούχους και να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα στο 90΄.

Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν πολύ καλή, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών αλλά βρέθηκε προηγούμενη μόλις με 1-2. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Καλονερίου να είναι λίγο καλύτερη αλλά να μην έχει καλές τελικές προσπάθειες.  

Το αποτέλεσμα βέβαια με τη συνολική εικόνα του αγώνα, κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

...ΒΙΝΤΕΟ με φάσεις και όλα τα γκολ του αγώνα

 

Τα γκολ της συνάντησης:

  0-1 μόλις στο 3΄ για τους φιλοξενούμενους, από τον Σαΐτη με κοντινό σουτ, μετά από λάθος των αμυντικών 

1-1 γρήγορη αντίδραση από τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 6΄ με τον Δ. Καρτσιούνη 

Στο 35΄ακυρώθηκε γκολ του Γιάννη Αλεξόπουλου σαν οφσάιντ, μετά από -μάλλον- λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη.  

1-2 στο 42΄ με τον Αλεξόπουλο, με κοντινό πλασέ 

2-2 στο 55΄, εκ νέου ισοφάριση για το Καλονέρι με κοντινό σουτ του Κουτσόγλου  

2-3 στο 59΄ και πάλι μπροστά το Μικρόβαλτο, με έξοχη κεφαλιά του Γιαννόπουλου που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Θεοδουλίδη  

3-3 στο 85΄, νέα ισοφάριση για τους γηπεδούχους με κοντινό σουτ του Χίκα  

3-4 στο 90΄, με το νικητήριο γκολ για το Μικρόβαλτο να έρχεται μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Νίκου Νάστου και αυτογκόλ από αμυντικό των γηπεδούχων, στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη μπάλα  

Σχετικά καλή η διαιτησία των Παπαδημητρίου, Φτάκα, Χρυσοστομίδη, σε ένα ήσυχο παιχνίδι που «άναψε» στις καθυστερήσεις, οπότε και ο διαιτητής μετά από διαπληκτισμό άφησε και τις δυο ομάδες με παίκτη λιγότερο.

kalon mikr23 3 4kalon mikr23 3 5kalon mikr23 3 6kalon mikr23 3 7

kalon mikr23 3 8kalon mikr23 3 9kalon mikr23 3 10kalon mikr23 3 11

  Οι συνθέσεις των ομάδων:

  ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ (Χασιώτης): Κεχαΐδης Γ., Ταγάρας Χαρ., Κορσαβίδης Ηλ., Σαριγιάννης Ξ. (81΄ Μουστάκας Β.), Καρτσιούνης Νικ. (46΄ Κεχαΐδης Ιωαν.), Καρτσιούνης Δημ., Κουτσόγλου, Περπερής Γ., Χίκα Α., Μπάτζιος Χ., Γκιαγκιάς Ν. (61΄ Γαβριηλίδης Γ.). 

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Τζιούφας Ι.

    ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Μαρκόπουλος Β.): Καβουρίδης Νίκος, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Σωκράτης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος,  Αλεξόπουλος Γιάννης, Μάστορας Χάρης (46΄ Τζιούτζιος Γιώργος ), Μαρκόπουλος Βασίλης, Καβουρίδης Αχιλλέας.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Παπαδημητρίου Γεώργιος.

 

Γιώργος Μαστρ. 


  Σάββατο 15 Μαρτίου 2014/20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ 4-0

mikrmtet15 3 1mikrmtet15 3 2 1mikrmtet15 3 2 2mikrmtet15 3 2 3

Επιστροφή στα χαμόγελα για τους παίκτες και τους φιλάθλους του Αίαντα Μικροβάλτου, μετά τη μεγάλη σε έκταση νίκη -πρώτη το 2014- με σκορ 4-0 στο τοπικό Καμβουνιώτικο ντέρμπι επί της ομάδας της Προόδου Μεταξά, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Γ΄ κατ. της ΕΠΣ Κοζάνης.

Slide-Show 40 ΦΩΤΟ
 
Μια δίκαιη νίκη γοήτρου για την ομάδα του Μικροβάλτου, που βασίστηκε σε εξαιρετικές ενέργειες και στην ποιότητα κάποιων παικτών της, απέναντι στην ομάδα του Μεταξά που προσπάθησε αρκετά και μάλλον αδικείται από το μεγάλο σε βάρος της σκορ.
...ΒΙΝΤΕΟ με όλα τα γκολ του αγώνα
Τα γκολ του αγώνα:
1-0 στο 25΄, μετά από έξοχη διείσδυση και συρτή σέντρα του Αντώνη Γιαννόπουλου, ο Νίκος Νάστος με προσποίηση άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Στέφανος Νάστος από το σημείο του πέναλτι με ωραίο σουτ την έστειλε στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του τερματοφύλακα του Μεταξά, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.
2-0 στο 39΄ και πάλι από το Στέφανο Νάστο (2ο προσωπικό), με καταπληκτική κεφαλιά μετά από φάουλ σέντρα του Σάκη Παλιανόπουλου, στο ίδιο «παραθυράκι» με το πρώτο γκολ, που άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα.
3-0 στο 63΄, μετά από εκπληκτική ενέργεια του Νίκου Νάστου που πέρασε τρεις αντιπάλους, μπήκε στη μικρή περιοχή και πάσαρε στον Σπύρο Χαρισόπουλο που με προβολή πρόλαβε του αμυντικούς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
4-0 στο 84΄, όταν μετά από μια κόντρα που έκανε ο Αντώνης Γιαννόπουλος στο χώρο άμυνας των φιλοξενουμένων, κοντρολάρησε ωραία τη μπάλα, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Σπύρο Χαρισόπουλο που έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Καλή η διαιτησία των Μαλιούρα – Δήμου – Βασιλειάδη.

mikrmtet15 3 3mikrmtet15 3 6mikrmtet15 3 10mikrmtet15 3 12mikrmtet15 3 13

mikrmtet15 3 16mikrmtet15 3 18mikrmtet15 3 24mikrmtet15 3 25mikrmtet15 3 26 

mikrmtet15 3 29mikrmtet15 3 32mikrmtet15 3 35mikrmtet15 3 38mikrmtet15 3 39

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Καβουρίδης Νίκος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Μαρκόπουλος Βασίλης, Μάστορας Χάρης (46΄ Παπαδημητρίου Γιώργος), Παλιανόπουλος Σάκης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Χαρισόπουλος Απόστολος.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ: Παπαιωάννης Αναστ., Θεοδουλίδης Γεωργ., Παπαιωάννης Δημ., Καρανάτσιος Αθαν., Λαβαντσιώτης Δημ., Αναγνώστου Θεοδ., Γκουτζιώτης Αντ., Πιστόλας Γεωργ., Μπλαχάβας Χαρ. (73΄ Ζήκος Παν.), Κοκαράκης Κων. (60΄ Παπαθανασίου Ιωαν.) , Κουτσουγιώτας Θωμ..
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καρανάτσιος Ιωαν., Πιστόλας Χρησ., Λαβαντσιώτης Αντ., Λάιος Ευθ.

Γ.Μ.-Α.Γ.


 Κυριακή 9 Μαρτίου 2014/19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-1

Η ιστορία ...επαναλαμβάνεται! Για μια ακόμη Κυριακή, με την ομάδα του Μικροβάλτου αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και τιμωρίες, είχαμε το ίδιο σκηνικό ήττας.

Στο γήπεδο των Πύργων Εορδαίας (9.3.2014), η ομάδα παρότι παρατάχτηκε με 10 παίκτες ελλείψει ενδέκατου, ξεκίνησε καλά τον αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 στο 25΄ με εκπληκτικό φάουλ του Νίκου Νάστου σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου (!), εμφάνισε προβλήματα τραυματισμών ακόμη 1-2 παικτών που αγωνίζονταν, δέχτηκε δυο τέρματα προς το τέλος του ημιχρόνου (36΄ και 45΄), αντέδρασε στις αρχές του δευτέρου, δέχτηκε το τρίτο γκολ κάπου στο 70΄ και η ...παράσταση έληξε!

 ΔΟΞΑ Βερμίου Πύργων – ΑΙΑΣ Μικροβάλτου, τελικό σκορ 3-1.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ: Ταξίδης Γ., Ιωακειμίδης Δ., Κανιγαρίδης Δ. (55΄Κανιγαρίδης Ν.), Πεσιρίδης Δημ., Μπράνος Κ., Σερίμης Β., Ελευθεριάδης Ι., Κανιγαρίδης Στ. (80΄ Χαιρόπουλος Π.), Τσαραμανίδης Θ., Νεοφυτίδης Ι. (75΄ Τερίμης Τασ.), Κεσιρίδης Σ..

 ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Αλεξόπουλος Αντώνης, Παπαδόπουλος Κων/νος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Παπαδημητρίου Γιώργος, Γουλιός Γιώργος, Χαρισόπουλος Σωκράτης, Καβουρίδης Αχιλλέας, Τζουκόπουλος Απόστολος.

Αντ. Γιαν. 

ΣΗΜ.ΣΥΝ.

Μια ακόμη ήττα για τον Αίαντα Μικροβάλτου, που βεβαίως δεν έχει καμιά βαθμολογική σημασία. Αναμφισβήτητα η ομάδα περνάει κρίση που δεν είναι βέβαια μόνο αγωνιστική. Αυτές τις στιγμές η ομάδα πρέπει να δείξει ψυχραιμία, συστράτευση -αλήθεια γιατί τόσα νέα παιδιά δικά μας εξακολουθούν να προτιμούν άλλες ομάδες, περίπου ισοδύναμες και με μειωμένες προοπτικές συμμετοχής και ανάδειξης-, ψυχική δύναμη και συνοχή, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει…

Το ερχόμενο Σάββατο 15/3 υπάρχει ένα κομβικό παιχνίδι-τεστ με το γειτονικό Μεταξά, που πρέπει να αποδείξουμε ότι παραμένουμε ομάδα. Για πρόσθετους λόγους. Μιλάω πάντα αγωνιστικά…

Γ.Μ.


  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014/18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 3-0

agKrok23_1agKrok23_2agKrok23_3

Στο ίδιο έργο θεατές… Το Μικρόβαλτο να ξεκινάει καλά τον αγώνα, να μένει νωρίς (από το 20΄) με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού και έλλειψη 12ου παίκτη να τον αντικαταστήσει, να δέχεται γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου, να αντεπιτίθεται χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες και έχοντας δοκάρι και προς τη λήξη του αγώνα να δέχεται άλλα δυο "εύκολα" γκολ.

Αυτά έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014 στο γήπεδο του Κρόκου, με τη γηπεδούχο ομάδα να κερδίζει με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

- 20΄ ο τραυματισμός του Γιάννη Μανάδη αφήνει την ομάδα του Μικροβάλτου με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα

- 22΄ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν κοντινό πλασέ φεύγει άουτ

- 35΄ το 1-0 από τον Αργύρη Καρατζέτζο, που σε μπροστινή μπαλιά πλάσαρε από κοντά τον τερματοφύλακα Αλεξόπουλο

- μεγάλη ευκαιρία στο 38΄ για τους φιλοξενούμενους όταν σε σέντρα του Νίκου Νάστου, ο Γιάννης Αλεξόπουλος που βρέθηκε μόνος του μπροστά στο τέρμα, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ

- άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για το Μικρόβαλτο, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Νίκου Νάστου και προβολή του Στέφανου Νάστου από κοντά , ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε την απόκρουση του αγώνα

- στο 53΄ άλλη μια σωτήρια απόκρουση από τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Κρόκου Ρούση, σε κοντινό πλασέ του Χάρη Μάστορα

- 55΄ και 59΄ δυο καλές επιθέσεις των γηπεδούχων που δεν καρποφόρησαν

 - στο 60΄ η φάση του αγώνα όταν στην προσπάθεια αμυντικού του Κρόκου να αποκρούσει τη μπάλα, αυτή κόντραρε σε συμπαίκτη του, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και γύρισε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα!

- 67΄ το 2-0 και πάλι από τον Αργύρη Καρατζέτζο, εξ επαφής με προβολή στην κενή εστία

- 84΄  το 3-0 από το Βασίλη Μανώλα με κοντινό πλασέ και με τη βοήθεια αμυντικού που στην προσπάθειά του να αποκρούσει πάνω στη γραμμή του τέρματος, την έστειλε  στο βάθος της εστίας

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παράγοντες και παίκτες του Μικροβάλτου να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή για οφσάιντ που -κατά την άποψή τους-προηγήθηκαν στην επίτευξη του 2ου και 3ου τέρματος των γηπεδούχων, διαμαρτυρίες που στοίχισαν και την αποβολή παίκτη τους…

Η ομάδα του Κρόκου είχε καλύτερη συνολική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και το Μικρόβαλτο προσπάθησε και ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Πάντως η έλλειψη κινήτρου για τους παίκτες του Μικροβάλτου -μιας και χάθηκε η προοπτική της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία- και οι αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, δημιουργούν προβλήματα στη συγκρότηση της ενδεκάδας και κατά συνέπεια απαξιώνουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας που πρωταγωνιστούσε στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Παράπονα όπως προαναφέραμε στο διαιτητικό τρίο (Σουλίδης - Δραγώγιας - Χατζής) από τους φιλοξενούμενους, θεωρώντας ότι ξεκίνησαν από θέση οφσάιντ το 2ο και 3ο γκολ των γηπεδούχων.

agKrok23_4agKrok23_5agKrok23_6agKrok23_7

agKrok23_8agKrok23_9agKrok23_10agKrok23_11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ (Καραθανάσης Β.):  Ρούσης Νικ., Μανώλας Δημ., Καρατζέτζος Παν., Τσιώγκας Γεωργ., Τερζανίδης Ιωαν., Καρανάνος Μαρ. (46΄ Μανώλας Βασ.), Καραθανάσης Ευαγ.,Καρατζέτζος Αργ. (69΄ Μιμήτος Ευθ.), Ρούσης Νικ., Δελλόπουλος Κων. (53΄ Τσιάρας Πασ.), Βατάλης Ιων..

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Μανώλας Δημ., Παπανικολάου Πετ., Παπαδόπουλος Περ., Μιμήτος Κων..

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Μαρκόπουλος Β.): Αλεξόπουλος Αντώνιος, Θεοδουλίδης Κων/νος, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Μανάδης Γιάννης, Παπαδόπουλος Κων/νος, Αλεξόπουλος Γιάννης, Μάστορας Χάρης.

Γιώργος Μαστρ.


Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014/17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ 1-4

mikrvathil16_1mikrvathil16_2mikrvathil16_3

Με το βαρύ σκορ 1-4, που δεν αντικατοπτρίζει τη γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης, ο Αίας Μικροβάλτου ηττήθηκε από την  ομάδα του Ιωνικού Βαθυλάκκου στο γήπεδο Τρανοβάλτου, το ηλιόλουστο απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν καλύτερη και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία που δεν καρποφόρησαν, κυρίως λόγω του πολύ καλού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κωνσταντινίδη, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Και κόντρα στη ροή του αγώνα, στην εκπνοή του ημιχρόνου (45΄), ο Βαθύλακκος προηγήθηκε με 0-1, όταν σε μπροστινή μακρινή μπαλιά, ο Σάββας Γεωργιάδης βγήκε πρώτος στη μπάλα και την πλάσαρε στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Αλεξόπουλου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαθύλακκος, με το αέρα της ομάδας που προηγείται, ισορρόπησε το παιχνίδι, δείχνοντας στοιχεία καλής και πειθαρχημένης ομάδας, αντίθετα με το Μικρόβαλτο που έδειξε νευρικότητα και δυσκολεύονταν να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Παρά ταύτα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 72΄ με κεφαλιά του Γιώργου Σαΐτη, μετά από χτύπημα κόρνερ του Ν. Νάστου. Στο 81΄ η ομάδα του Βαθυλάκκου πήρε εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Σάββας Δουβαρτζίδης πήρε τη μπάλα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Μικροβάλτου, πέρασε έναν αμυντικό και με σουτ-κεραυνό έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ και γράφοντας το 1-2.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Βαθυλάκκου στάθηκε τυχερή, όταν εκπληκτικό σουτ του Νίκου Νάστου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σκληρό τζαρτζάρισμα στον Σ. Παλιανόπουλο που έμπαινε στη μικρή περιοχή. Το τρίτο γκολ (1-3) των φιλοξενούμενων στο 84΄ με κοντινό σουτ του Λάζαρου Ζορμπά, σήμανε και το τέλος της προσπάθειας των γηπεδούχων, που δέχτηκαν και 4ο γκολ (1-4) στο 88΄ από το Σάββα Γεωργιάδη (2ο προσωπικό).

 Οι δυο ομάδες από το 68΄ είχαν μείνει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής παικτών που αλληλολακτίστηκαν  εκτός φάσης.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Βαθυλάκκου κράτησε την επαφή με την κορυφή (τρεις βαθμοί πίσω, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο) και -εκτός απροόπτου- θα είναι μια από τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία.

 Καλή η διαιτησία του Δ. Σουλίδη (βοηθοί Γκέκα, Δραγώγιας).

mikrvathil16_4mikrvathil16_5mikrvathil16_6mikrvathil16_7mikrvathil16_8

mikrvathil16_9mikrvathil16_10mikrvathil16_11mikrvathil16_12mikrvathil16_13

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Α. – Μαρκόπουλος Β.): Αλεξόπουλος Αντώνης, Μανάδης Γιάννης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Παλιανόπουλος Σάκης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοδουλίδης Κώστας, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Χατζηιωαννίδης Π.): Κωνσταντινίδης Κων., Βουκτσίδης Δια. (55΄ Ζορμπάς Λαζ.), Σιαμόγλου Χαρ., Κιρτικίδης Ηλ., Δουβαρτζίδης Σαβ., Χηνιτίδης Ιωαν., Τεντζίδης Παν., Παπαϊωάννου Κων., Κιρτικίδης Ηλ., Γεωργιάδης Σαβ., Γκιούρας Δημ..

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Γεωργιάδης Θεοδ., Κυπιρτόγλου Σαβ.

Γ.Μ. – Α.Γ.


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014/16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 0-0

akhrptolaias8_1akhrptolaias8_2akhrptolaias8_3

Στο 0-0 έμειναν η Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας και ο Αίας Μικροβάλτου το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης. Το παιχνίδι ήταν αρκετό καλό και οι δυο αντίπαλοι διεκδίκησαν με πείσμα τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι, λίγο καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Καρκαντώνη στο 22΄ όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο ψηλά άουτ και την ευκαιρία του αγώνα στο 40΄, όταν το πλασέ από κοντά του Μιχαηλίδη που βγήκε μόνος του, αποκρούστηκε με το πόδι από τον τερματοφύλακα Αλεξόπουλο.

Το Μικρόβαλτο, με πιο πλήρη σύνθεση αυτή τη φορά, ήταν πολύ καλό στην άμυνα, κοντρόλαρε γενικά το ρυθμό του παιχνιδιού και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες φάσεις (22΄, 58΄, 63΄) μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Ιδιαίτερα στο τελευταίο πεντάλεπτο της συνάντησης πίεσε ασφυκτικά, κυρίως από στημένα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης, βρήκε μάλλον και τις δυο αντίπαλες ομάδες ευχαριστημένες. Τη νεανική ομάδα του Ηρακλή, που ασφαλώς έχει μέλλον, γιατί γλύτωσε τα χειρότερα προς τη λήξη του αγώνα και την ομάδα του Μικροβάλτου που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη (βοηθοί Εμμανουήλ – Βαρδιάμπαση). Οι αντίπαλοι ζήτησαν από ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Οι γηπεδούχοι στο 64΄ όταν η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού κοντά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής -ο διαιτητής με τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη έστησε τη μπάλα στη γραμμή της περιοχής-, και οι φιλοξενούμενοι στο 75΄, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή -ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο και συνέχισε τον αγώνα-.

akhrptolaias8_4akhrptolaias8_5akhrptolaias8_6akhrptolaias8_7

akhrptolaias8_8akhrptolaias8_9akhrptolaias8_10akhrptolaias8_11

akhrptolaias8_12akhrptolaias8_13akhrptolaias8_14akhrptolaias8_15

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Κουλίδης Ι.): Βαρδαρούσης Κων., Ναθαναηλίδης Δημ. (80΄ Γκουταχίδης), Τσακιρίδης Αντ., Ρωσσίδης Ιωαν., Διαμαντόπουλος, Sellenic Ria., Μιχαηλίδης (80΄ Βερύκοκος), Χατζηκιοσίδης, Τσιολάκης, Βασιλειάδης, Καρκαντώνης (75΄ Ράντογλου).

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι:  Sako, Ξανθόπουλος, Ρωσσίδης, Βαμβακάς.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Μαρκόπουλος Β.): Αλεξόπουλος Αντώνης, Παλιανόπουλος Νίκος, Παλιανόπουλος Σάκης, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Θεοδουλίδης Κώστας (60΄ Αλεξόπουλος Γιάννης), Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Μανάδης Γιάννης.

Γ.Μ.


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014/Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΑΝΩ ΚΩΜΗ 1-5

2.2_152.2_22.2_3

Με ενδεκάδα ανάγκης, που κατά τη διάρκεια του αγώνα λόγω τραυματισμών -και έλλειψης αναπληρωματικών-  είχε μειωθεί σε εννέα παίχτες, η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου ηττήθηκε στην έδρα της από την πρωτοπόρο -μαζί με το Βαθύλακκο- της Γ΄ κατηγορίας Άνω Κώμη με το βαρύ σκορ 1-5, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Από την ερχόμενη αγωνιστική επανέρχονται οι τιμωρημένοι -θυμίζουμε τις 6 κόκκινες κάρτες στον αγώνα με την Καρυδίτσα!- παίκτες, ώστε η ομάδα να βρει το ρυθμό των καλών εμφανίσεων που μας είχε συνηθίσει το προηγούμενο των τιμωριών διάστημα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη -χωρίς πάντως να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης- και κέρδισε δίκαια. Το Μικρόβαλτο πάντως αντιστάθηκε καλά για ένα ημιχρονο.

Τα γκολ του αγώνα:

0-1 στο 44΄ σε μια άτυχη στιγμή, με αυτογκόλ του Σαΐτη, που ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης
0-2 στο 48΄ από τον Ζυγούρα με κοντινό σουτ
1-2 στο 52΄ η μείωση του σκορ για το Μικρόβαλτο από τον Αχιλλέα Τζουκόπουλο
1-3 στο 54΄ από τον Γκόγκο με κοντινό πλασέ
1-4 στο 69΄ από τον Πάντζιο με σουτ

1-5 στο 83΄ από τον Γκόγκο (2ο προσωπικό στον αγώνα)

Καλή η διαιτησία των Παπαχαρίση – Κωνσταντινίδη - Ντούλε.

2.2_42.2_52.2_62.2_1_1

2.2_72.2_92.2_102.2_11

2.2_122.2_132.2_142.2_15_2

2.2_162.2_172.2_182.2_19

2.2_202.2_212.2_222.2_23

2.2_242.2_252.2_262.2_27

2.2_282.2_292.2_302.2_31

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Μαρκόπουλος Β. - Σταθόπουλος Αθ.): Καβουρίδης Νίκος, Μανάδης Γιάννης, Θεοχάρης Απόστολος, Νάστος Νίκος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Μαρκόπουλος Βασίλης, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Κωνσταντόπουλος Ζήσης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Τζουκόπουλος Αχιλλέας.

ΑΝΩ ΚΩΜΗ (Τσέπουρας Γ.): Γεωργιάδης Γεωρ., Πάντζιος Αθανασ., Παλαμάς Κων., Δεληγιάννης Ευαγ., Τσιανάκας Κων., Τρέσσος Ιακ., Ξανθόπουλος Ευστ., Γκόγκος Στε. ( 80΄ Παλαμάς Δημ. ),Ζυγούρας Νίκος. ( 82΄ Μπρέλλας Χρησ. ), Πήτας Δημ. ( 82΄ Πλιάτσος Αθαν.), Γκόγκος Ιωαν..

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Μαυρομάτης Βασ., Βαλιάκας Παν..

ΥΓ

2.2_32…και η Μικροβαλτινή γιατρός του αγώνα!

Ήταν η Αναστασία Κύρινα του Κων/ντίνου και της Θεοδώρας Θεοχάρη.

 

Γ.Μ. - Α.Γ.


 

26 Ιανουαρίου 2014/14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1η 2ου ΓΥΡΟΥ) Γ΄ ΚΑΤ. ΕΠΣ Κοζάνης

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 4-0

agaiaslefk26_1agaiaslefk26_2agaiaslefk26_3

Κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (τσουχτερό κρύο και δυνατός αέρας), η ομάδα της Δόξας Λευκόβρυσης επιβλήθηκε του Αίαντα Μικροβάλτου με σκορ 4-0, το παγωμένο απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2014 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στον Άργιλο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής -1ης του 2ου γύρου- του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και δίκαια κατέκτησε τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φιλότιμα, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

  8΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, αλλά του σουτ του επιθετικού που έφυγε στην "πλάτη" της άμυνας έφυγε πολύ άουτ

1-0 στο 30΄από τον Τσάκαλο, που πλάσαρε από κοντά, αφού βγήκε μόνος του μετά από μπροστινή μπαλιά

2-0 στο 59΄ από τον Παπαδημητρίου που σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, η μπάλα όμως -"βοηθούντος" και του ισχυρού αέρα- κύλισε στα δίχτυα

74΄ η ευκαιρία του αγώνα για το Μικρόβαλτο να "ξαναμπεί" στο παιχνίδι, όταν το κοντινό πλασέ του Αλεξόπουλου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ,  αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα με τα πόδια

3-0 στο 80΄ από τον Βασιλειάδη, που δέχτηκε πάσα παράλληλη προς την εστία, και την προώθησε στα δίχτυα

4-0 στο 82΄ από τον Σαββίδη με κοντινό σουτ

Μετά και την ήττα αυτή -δεύτερη συνεχόμενη- η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ "ψαλιδίστηκαν" οι ελπίδες για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. "Κέρδος" πάντως από τη σημερινή συνάντηση, αποτελεί η πρώτη εμφάνιση -προέρχεται από τις Ακαδημίες του Τιτάνα Σερβίων-, του 17χρονου Γιάννη Αλεξόπουλου, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σουλίδη Δ. – Στρατούδη –Πανυτσίδου.

agaiaslefk26_4agaiaslefk26_5agaiaslefk26_6 

agaiaslefk26_7agaiaslefk26_8agaiaslefk26_9

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Παναγιωτίδης Π., Ασλανίδης Γ., Παναγιωτίδης Χ., Τσαναξίδης Κ., Τσιώγκας Α. (79΄ Παρχαρίδης Π.), Παπαδημητρίου Γ., Τσάκαλος Β., Σαββίδης Δ., Χριστοφορίδης Α. (63΄ Βασιλειάδης Ι.), Πασιάκος Χ. (82΄ Ζυμπάς Α.).

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Τζιούτζιος Γιώργος, Παπαδημητρίου Γιώργος, Θεοχάρης Αποστόλης, Χαρισόπουλος Φίλιππος, Μάστορας Χάρης (24΄ Αλεξόπουλος Γιάννης), Γιαννόπουλος Αντώνης, Μανάδης Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Σαΐτης Γιώργος, Κωνσταντόπουλος Ζήσης, Μαρκόπουλος Βασίλης.

Γιώργος Μαστρ.

Σχόλια   

xaris
0 # xaris 03-02-2014 14:22
KAΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..
ΧΕΧΕ ;)
Παράθεση