Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σκυταλοδρομία από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης

.
2013_01_26_SkytalodromiaΣκυταλοδρομία στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης όπου συμμετείχαν 7 ομάδες των 5 ατόμων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, σε μια ιδέα του νέου γενικού γραμματέα κ. Σάββα Χριστοδούλου.

O αγώνας έγινε για πρώτη φορά  ανάμεσα σε μέλη του συλλόγου, αλλά και φίλους δρομείς από τη Δυτ. Μακεδονία και όχι μόνο. Είχε φιλικό χαρακτήρα χωρίς μετάλλια και κύπελλα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός δεν ήταν μεγάλος.

Στόχος των διοργανωτών αυτή η δραστηριότητα του χρόνου να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να γίνει ανοιχτή για όλες τις ομάδες απ' όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και από το εξωτερικό! Οργανωθείτε, λοιπόν αναζητείστε φίλους και ομάδα, γιατί όπως τονίζουν τα μέλη του συλλόγου δρομέων ο αθλητισμός ενώνει-κοινωνικοποιεί και προωθεί τη φιλία καθιστώντας τον καθένα από μας, καλύτερο άνθρωπο! Έτσι όλοι συναγωνίστηκαν στον αθλητικό στίβο με όλους τους αθλητές να ενθαρρύνονται κατά την προσπάθειά τους από τους υπόλοιπους που περίμεναν τη δική τους σειρά να πάρουν την σκυτάλη της δράσης. Επίσης το τελικό αποτέλεσμα του εθελοντισμού πρέπει να είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας (ομάδες αθλητών) με την εξατομικευμένη προσπάθεια του καθενός μας να είναι το ίδιο σημαντική για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού.

Για την ιστορία τη νίκη κατέκτησε η ομάδα «Μπούρινος» από τη Σιάτιστα με τους αθλητές: Καλαμπούκα Χάρη, Πολύζο Χάρη, Σελέτη Δημήτριο, Φίλιο Νίκο, Βούζιανα Ελένη,  με συνολικό χρόνο 39:04. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα Σ.Ε.Ο.Κοζάνης αποτελούμενη από τους Γκαραβέλλα Σπύρο, Ιωαννίδη Τηλέμαχο,  Νεβεσκιώτη Χαράλαμπο, Μπατσίλη Χρήστο και  Παπαδόπουλο Χαράλαμπο με χρόνο 41:55. Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα DOCTORES από την Πτολεμαΐδα με αρχηγό τον γιατρό ενδοκρινολόγο Παπαδόπουλο Ιωάννη και τους Κίλη Κυριάκο, Πουταλή Ιωάννη, Δέλλιο Ιωάννη και Ζαχαριάδη Γεώργιο με χρόνο 42:08. Επίσης την 4η θέση κατέκτησε η ομάδα HIGH DEFINITION με τους Κατσάρα Χρήστο, Τσιρώνη Κων/νο, Κόραβο Αχιλλέα, Λουμπουτσκό Δημήτρη και Ντάγκα Παναγιώτη με 42:56. Στην 5η θέση κατετάγη η ομάδα «Λούηδες» με τους Πεσλή Αναστάσιο, Πεσλή Θάνο, Πεσλή Κων/νο, Τζήμκα Χάρη και Λιόγα Κωνσταντίνο με 44:19.Στην 6η θέση η ομάδα του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Κοζάνης με απώλειες τις οποίες κάλυψε με τους αθλητές Χρυσοστομίδη Θεοχάρη και Δαβιδόπουλο Γαβριήλ και από το Δ.Σ. συμμετείχαν ο Σταθόπουλος Δημήτριος Πρόεδρος, Χριστοδούλου Σάββας Γραμματέας και Καραπορναλίδης Ευτύχιος ταμίας με 44:39. Στην 7η και τελευταία θέση κατετάγη η ομάδα των Τραπεζιτών με τους Καρατζέτζο Άρη, Σκόρδα Πασχάλη, Τσίγκα Φίλλιπο, Ρούσο Ευστάθιο και Δαβιδόπουλο Χαράλαμπο.

Όλοι οι αθλητές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από αυτή την ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα της διοργάνωσης αυτής της σκυταλοδρομίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι τον αγώνα παρακολούθησαν και 25 περίπου φίλαθλοι στις κερκίδες οι οποίοι παρά το τσουχτερό κρύο παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την εξέλιξη του αγώνα χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντας όλους τους αθλητές.

Θανάσης Τέγος