Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013/mikrovalto.gr

Πρωταθλητής Ευρώπης στο χάντμπολ με το ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους ο -και εκ Μικροβάλτου- Παναγιώτης Χειβιδόπουλος
.

Xeividopoulos9.1.13Στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους που κατέκτησε  το φετινό ευρωπαϊκό Challenge Cup ανήκει ο Παναγιώτης Χειβιδόπουλος. Κατάκτηση που αποτελεί αναμφίβολα τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο και παράλληλα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατακτά επαρχιακή ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα. Ο 18χρονος σήμερα Παναγιώτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας του Άργους, αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα και φέτος καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης, που σημειωτέον μετά και την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ ακολουθούν με 16 βαθμούς οι ομάδες της ΑΕΚ και του ΔΟΥΚΑ.

Είναι πρωτοετής φοιτητής  στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και έλκει την καταγωγή του από το Μικρόβαλτο, καθότι γιος της Βούλας Α. Σταθοπούλου.

Σχόλια   

john   RAMBO
0 # john RAMBO 17-01-2013 15:21
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ Κ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΜΠΡΑΤΙΜΙΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ .ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.
Παράθεση