dimarxeio kozanisΟ Δήμος Κοζάνης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πως σύμφωνα με την Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 608/2019,θα πραγματοποιηθεί επιστροφή των δημοτικών τελών σε ποσοστό 50% για το έτος 2020 σε:

- Πολύτεκνους

- ΆμεΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και

- Απόρους(δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ι Κ Α

ü   Αίτηση(χορηγείται από την υπηρεσία του Δήμου) και κατατίθεται μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου ή ηλεκτρονικά στη δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

α) Για πολύτεκνους: Αντίγραφο πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας ή αντίγραφο κάρτας πολυτέκνου (θεωρημένη και σε ισχύ για το έτος 2020)

β) Για άτομα με αναπηρία: Πιστοποιητικό Κ.Ε.Π.Α. ή απόφαση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αναπηρίας στα οποία θα αναγράφεται ρητά το ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) και η χρονική διάρκεια του (με ισχύ για το έτος 2020)

γ) Για άπορους: Αντίγραφο της απόφασης δικαιούχου Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) με ισχύ για το έτος 2020.

        Όλοι οι ανωτέρω υποβάλλουν επίσης:

ü   Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

ü   Φωτοαντίγραφα και των δύο όψεων, όλων των πληρωμένων λογαριασμών ρεύματος (2/μηνων και εκκαθαριστικών), για το έτος 2020.

ü   Αντίγραφο (1ης σελίδας) βιβλιαρίου Τραπεζικού Λογαριασμού με ευκρινή τον αριθμό ΙΒΑΝ.

ü   Σε περίπτωση που ο μετρητής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του αιτούντος δικαιούχου, απαιτείται η κατάθεση αντιγράφου Δήλωσης (Ε1) Φορολογικού έτους 2019 & Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.

Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών έως:31 Μαρτίου 2 0 2 1

dimarxeio kozanis