index-10 1112Περισσότερα από 25 φαίνεται πως είναι ήδη τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε φιλοξενούμενους και σε προσωπικό του θεραπευτηρίου “Σπινάρης” στην Κοζάνη, στο οποίο από την περασμένη Πέμπτη έχει σημάνει συναγερμός για τον κορωνοιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia συνεχίζεται σε καθημερινή βάση και με άψογη συνεργασία διοίκησης του ιδρύματος και του ΕΟΔΥ η διαδικασία της ιχνηλάτησης, με δεκάδες rapid tests, ενώ το θεραπευτήριο έχει προχωρήσει σε σύμβαση και με ιδιωτικό εργαστήριο ελέγχου της Κοζάνης.

Την ίδια στιγμή έχουν επιστρέψει πίσω στο ίδρυμα κάποιοι από τους ασθενείς που, προληπτικά, είχαν μεταφερθεί στο Μαμάτσειο και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, ενώ,όπως επισημαίνει η διοίκηση του “Σπινάρη”, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει φιλοξενούμενος ή μέλος του προσωπικού με σοβαρά συμπτώματα, με την όλη κατάσταση να χαρακτηρίζεται ως “ελεγχόμενη”.

Στο ιδιωτικό και εξαίρετο θεραπευτήριο “Σπινάρη”, το οποίο ήταν από τα πρώτα στη χώρα που πήραν πολύ αυστηρά μέτρα με χρήση πρωτοκόλλων, φιλοξενούνται και εργάζονται περισσότερα από 330 άτομα

Πηγή: kozanimedia.gr

index-10 1112