720 557617 17c3c47Συνελήφθησαν χθες (11-08-2020) σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 61 και 43 ετών, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, αντίστοιχα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 61χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να καλλιεργεί σε οικόπεδο πλησίον της οικίας του, σε περιοχή της Κοζάνης, ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψος -2- μέτρων το οποίο και κατασχέθηκε. Ακολούθως, ο 61χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς, από αύλειο χώρο της οικίας του, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες το βράδυ, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 43χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας και το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

720 557617 17c3c47