kyriak151024Συνδημότες και συνδημότισσες

Με την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής κλείνει και ο δικός μου κύκλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μία πορεία κατά την οποία είχα την τιμή να υπηρετήσω από θέσεις ευθύνης, με τελευταία αυτή του Αντιδημάρχου, τους πολίτες του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού.Η ενασχόλησή μου με τα κοινά, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε ποτέ τα χαρακτηριστικά του ιδιωτικού συμφέροντος και της προσωπικής προβολής. Αντίθετα, πεποίθησή και επιδίωξή μου ήταν - και θα παραμείνει - η πρόοδος του τόπου μας και η ευημερία των πολιτών.

Ακόμη και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύσαμε τα τελευταία χρόνια ως Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού θέλω να πιστεύω ότι προσπάθησα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες και προσκόμματα, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και την επίλυση προβλημάτων που καθημερινά προέκυπταν.

Στο κλείσιμο αυτής της αυτοδιοικητικής πορείας θα ήθελα πρώτα και πάνω από όλα να ευχαριστήσω τον Πανάγαθο Θεό διότι με τη χάρη Του με αξίωσε να ανταπεξέλθω δυσκολίες και προβλήματα του Δήμου μας χαρίζοντας μου υγεία, δύναμη και φώτιση.

Να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μου έδωσαν τη δυνατότητα να υπηρετήσω το Δήμο μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω κάθε δημότη που είτε με την θετική είτε με την αρνητική του κριτική βοήθησε ώστε αυτή η προσπάθεια να χαρακτηρίζεται από αποτέλεσμα, δικαιοσύνη και ακεραιότητα στο πλαίσιο πάντα των αξιών και των αρχών με τις οποίες αμετακίνητος πορεύτηκα.

Να ευχαριστήσω θερμά όσους συμπορεύτηκαν μαζί μου σε Τοπικά και Δημοτικά Συμβούλια ακόμη και εκείνους με τους οποίους είχαμε διαφορετικές θέσεις και απόψεις. Πεποίθησή μου είναι ότι ακόμη και μέσα από τις πολιτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις πάντα νικητής βγαίνει η Δημοκρατία και κατ’ επέκταση οι πολίτες της.

Είναι σημαντικό επίσης για μένα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού. Ένα ανθρώπινο δυναμικό που μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον, όπως είχε διαμορφωθεί, κατάφερε να ξεπεράσει προβλήματα και εμπόδια, επιλύοντας μικρά και μεγάλα θέματα, παράγοντας έργο που σίγουρα δεν έχει εκτιμηθεί όπως θα έπρεπε. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν κάποιος θεωρεί ότι τον αδίκησα ή δεν φτάσαμε στο επιθυμητό σημείο συνεργασίας, να γνωρίζουν όμως όλοι ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα δεν έγινε με πρόθεση ή άλλη κακόβουλη προοπτική.

Τέλος ευχαριστώ θερμότατα το Δήμαρχο κ. Κοσματόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ορίζοντάς με στη θέση του αντιδημάρχου.

Στα δύο νέα Δημοτικά Συμβούλια που προέκυψαν μετά και τον διαχωρισμό του Δήμου εύχομαι στους ανθρώπους που τα συγκροτούν, μαζί με τους δύο δημάρχους που εξελέγησαν, δύναμη, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Το ίδιο εύχομαι στους υπαλλήλους των δύο δήμων, βέβαιος ότι θα κάνουν τα πάντα για την ομαλή μετάβαση στο νέο τοπίο, προς όφελος των πολιτών.

   Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

Θεόδωρος Κυριακίδης

kyriak151024