2-9-19 Kanelidou - ΑντίγραφοΟ Φιλοπρόοδος Σύλλογος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε ένα εξέχον καλλιτεχνικό γεγονός για την πόλη μας, που είναι η μοναδική εμφάνιση της σπουδαίας ερμηνεύτριας με τη βαθιά ερωτική και βελούδινη φωνή, της Αλέκας Κανελλίδου.

Η Αλέκα Κανελλίδου που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από τη τζαζ, εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9:30 το βράδυ* στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω, η υπέροχη Αλέκα Κανελλίδου με τους εξαίρετους μουσικούς που την πλαισιώνουν θα ξεδιπλώσει το πλούσιο ρεπερτόριό της, χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών κι εμείς θα είμαστε εκεί να την υποδεχτούμε, να την απολαύσουμε και να την τιμήσουμε με το πιο θερμό μας χειροκρότημα.

Απαραίτητη, κατά την είσοδο, η επίδειξη ή έκδοση κάρτας ετήσιας δωρεάς.

(Η έκδοση κάρτας γίνεται άμεσα, απλά με το ονοματεπώνυμο και τον ΑΦΜ σας)

Γενική είσοδος 10 ευρώ με το ποτό.

*Συμπληρωματική Ανακοίνωση

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος σας ενημερώνει ότι μετ’ εμποδίων… αλλά υλοποιείται το δεύτερο μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος, που αυτή τη φορά η πολυαναμενόμενη συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου, μεταφέρεται για τεχνικούς λόγους, μια βδομάδα μετά, δηλαδή το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9:30, αντί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου και με τη βραδιά της τζαζ μουσικής σκηνής να ρίχνει αυλαία στις εκδηλώσεις της θερινής περιόδου και να πραγματοποιείται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Ζητούμε τη δική σας κατανόηση, με μέλημα δικό μας την ολοκλήρωση όλων των εκδηλώσεων που προγραμματήσαμε για το φετινό καλοκαίρι.

Το Δ.Σ.

2-9-19 Kanelidou 2