kalliopivetta 2>> Το Σεπτέμβρη του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας επωμίστηκαν την ευθύνη να βγάλουν τη χώρα απο τα μνημόνια,κρατώντας την κοινωνία όρθια.

>> Τον Αύγουστο του 2018 έκλεισε ο κύκλος των μνημονίων...

...και η χώρα επανήλθε στην κανονικότητα μετά απο μεγάλη προσπάθεια, ασφυκτικές πιέσεις και δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

>> Η χώρα μας κέρδισε τη συμπάθεια της διεθνούς κοινότητας και επανέκτησε το κύρος της που είχε τρωθεί από τη μακρόχρονη κρίση και τις αναποτελεσματικές πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.

>> Η έξοδος απο τα μνημόνια συνοδεύτηκε με μέτρα ελάφρυνσης και ανακούφισης κυρίως αυτών που σήκωσαν τα μεγαλύτερα βάρη.

>> Στις εκλογές της 7 Ιούλη αποφασίζουμε τι Ελλάδα θέλουμε.

>> Το δίλλημα είναι το εξής: Επιστροφή στην Ελλάδα της αρπαχτής των ελλειμμάτων και της κρίσης ή συνέχιση της προσπάθειας για την  Ελλάδα της δίκαιης ανάπτυξης και της δημιουργίας; Η υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και την  Προοδευτική  Συμμαχία οδηγεί σε μια κοινωνία που οι πολίτες της θα μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι να πληρώνουν μόνο τις συνέπειες των αποφάσεων άλλων. Μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης που αγαπάει, σέβεται και φροντίζει τα παιδιά της.

>> Ειναι μεγάλα τιμή και ευθύνη  για μένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εντάχθηκα στην Αριστερά από τα μαθητικά μου χρόνια.

>> Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο .

>> Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας και το μέλλον της χώρας μας.

 

kalliopivetta 1_1Βιογραφικό

Η Καλλιόπη Βέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβαδερό Κοζάνης.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και μονωδία στο Ωδείο Αθηνών.

Εργάστηκε για ένα διάστημα ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Κοζάνη και στην Αττική.

Είναι τραγουδίστρια με μεγάλη προσωπική δισκογραφία και συμμετοχές σε πολλές διεθνείς δισκογραφικές συλλογές.

Έχει δώσει πολλές συναυλίες και παραστάσεις σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, σε σημαντικά θέατρα και συναυλιακούς χώρους.

Συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως Μίκη Θεοδωράκη, N. Piovani, L.McKennit, Γ. Ιωάννου Γ. Μαρκόπουλο, Γ. Νταλάρα  κ.α.

Η κοινωνική και πολιτική της δραστηριότητα ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια στα Σέρβια. Συμμετείχε ενεργά στους αγώνες για δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

- Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με τη Ρένα Δούρου.

- Είναι μέλος  της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

- Μέλος της Γ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. 

- Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παραολυμπιακής Ελληνικής Επιτροπής – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

- Είναι Πρέσβειρα για 3η χρονιά, του #Beactive (Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα  για τον Μαζικό Αθλητισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής). 

kalliopivetta 2