laisisp65Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Τρανοβάλτου χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στο εκλογικό αποτέλεσμα. Η μάχη δόθηκε ενιαία στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις τοπικές, στις δημοτικές, στις περιφερειακές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές.

Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά και έδωσαν την ψήφο τους στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο ή το σφυροδρέπανο.

Δίνουμε το χέρι σε όλους τους εκλεγμένους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε λύσεις για τα προβλήματα του τόπου με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των δημοτών.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών που δεν αλλάζουν την ουσία της στρατηγικής σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα». 

laisisp65