eborikos195 2Με την «Εύξεινο Λέσχη», την «Κόκκινη Κουίντα», τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων «Ο Ερμής» και το Σύλλογο «Σέρβια εν Δράσει» συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος και οι συνεργάτες του.

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνεχάρη τα μέλη των συλλόγων για την ενεργό συμμετοχή τους και για την πλούσια δράση τους επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά δρώμενα είναι σημαντική για την τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός του για τον πολιτισμό υπογραμμίζοντας ότι στοχεύει στη διασφάλιση υποδομών για τη στέγαση και καλή λειτουργία όλων των πολιτιστικών και συλλογικών φορέων. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για την Αποκριά λέγοντας; «Αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι ντροπή για τον τόπο μας». Και κατέληξε «Εάν μας επιλέξει ο λαός, θα φροντίσουμε να επαναφέρουμε όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες του καλοκαιριού. Είναι χρέος για το δήμο να ενισχύει πρωτοβουλίες πολιτιστικών συλλόγων και συλλογικών φορέων. Γι’ αυτό θα επαναφέρουμε τις χρηματοδοτήσεις προς τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους».

eborikos195 2

eborikos195 3endrasi195

kouida195 1kouida195 2

 

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Βασίλη Κωνσταντόπουλου για τη Δευτέρα 20/05/2019

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων, και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων» στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, θα επισκεφτούν/εμφανιστούν:

ΩΡΑ| ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

10.00     Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ»

10.30     Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο των Σερβίων  

               

19.00     Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (Κάστρα)

22.00     Debate υποψηφίων δημάρχων στο ΤΟP CHANNEL

Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων