elpida135 - ΑντίγραφοΔεν ήρθε στο σημερινό debate του Flash, αν και είχε δεχτεί.

Είναι γνωστό σε όλους πως ο κ. Γ. Κασαπίδης αναγκάστηκε να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (γι’ αυτό και διατηρεί ακόμα τη βουλευτική του έδρα).

Από τη στιγμή όμως που δέχτηκε, οφείλει να σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους υποτίθεται πως θέλει να υπηρετήσει και να εκπροσωπήσει.

Σήμερα το βράδυ, όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες ήταν προσκεκλημένοι στο περιφερειακό κανάλι Flash για το καθιερωμένο debate. Όλοι έδωσαν το παρόν, αφού είχαν συμφωνήσει σ’ αυτό, εκτός από τον κ. Κασαπίδη που επίσης είχε συμφωνήσει!

Με το να μην έρθει δεν πρόσβαλε τόσο τους συνυποψηφίους του, όσο τους χιλιάδες πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που περίμεναν να ακούσουν απ’ αυτούς που ζητούν την ψήφο τους τα επιχειρήματα και τις προτάσεις τους.

Το έχουμε ήδη καταλάβει πως ο κ. Κασαπίδης στερείται προτάσεων για τη Δυτική Μακεδονία και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση καθώς είναι πεδία που δε γνωρίζει και, δυστυχώς γι’ αυτόν, μέχρι τις εκλογές δεν προλαβαίνει να μάθει.

Δεν πιστεύαμε όμως ποτέ πως θα έφτανε σε τέτοια απρέπεια που δεν αρμόζει στους κανόνες του πολιτικού πολιτισμού της αυτοδιοίκησης.

Με την αποψινή του ενέργεια πρόσβαλε τους πολίτες και έδειξε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει τελικά είναι αφού κάνει το «κομματικό του καθήκον» να επιστρέψει εκεί που τον περιμένει η σίγουρη βουλευτική έδρα.

Γραφείο τύπου