eklliv55Αγαπητοί μας συμπολίτες, κάτοικοι και καταγόμενοι της Κοινότητας Λιβαδερού, σήμερα Σάββατο 4 Μαΐου καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο Κοζάνης την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας με το όνομα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΒΑΔΕΡΟ”, ούτως ώστε να συμμετάσχουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την Κοινότητα Λιβαδερού.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους που κατοικούν μόνιμα,έχουν διάθεση, χρόνο, ιδέες και αγάπη να αφιερώσουν για το χωριό μας, είναι ανεξάρτητος από πολιτικά κέντρα και έχει πρόθεση να δουλέψει για την πρόοδο, ανάπτυξη και για το μέλλον του Λιβαδερού.

Αγαπητοί μας συμπολίτες και φίλοι, πιστεύουμε ότι οφείλουμε να δώσουμε στην τοπική μας κοινωνία ελπίδα για το μέλλον. Πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε την προοπτική του τόπου μας, θέτοντας κάποιους εφικτούς στόχους και δεσμευόμενοι έναντί σας για αυτούς.

Με έμβλημά μας το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΒΑΔΕΡΟ» ζητάμε να γίνετε μέρος της προσπάθειας  αυτής με τις προτάσεις σας, τη συνεργασία σας, τη στήριξη των καλών πρακτικών. Ζητάμε να βαδίσουμε με αισιοδοξία μαζί, ώστε να επανέλθει η ανάπτυξη και η ευημερία του χωριού μας.

Οι υποψήφιοι-ες του Συνδυασμού μάς αλφαβητικά.

ΒΕΤΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  του ΙΩΑΝΝΗ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΟΥΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΣΙΤΣΙΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΙΩΑΝΝΗ

ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ  του ΛΑΖΑΡΟΥ

Με σεβασμό στη κρίση σας, σας καλούμε να συμμετέχετε και να στηρίξετε τον συνδυασμό μας.

Ας φέρουμε όλοι μαζί το Λιβαδερό στη θέση που του αξίζει!

eklliv55