konst174 - ΑντίγραφοΑποτελεί τιμή για το συνδυασμό μας η στήριξη των έμπειρων αυτοδιοικητικών Πολυδεύκη Λιάκου και Σάκη Βλάχου καθώς και η εμπιστοσύνη του νεαρού Χρήστου Παπαθανασίου. Μας ενώνει η αγωνία για το μέλλον του δήμου μας και η πεποίθηση ότι μπορούμε με τη βοήθεια όλων να οδηγήσουμε το Δήμο Σερβίων στην κανονικότητα.

 

Τους καλωσορίζουμε στον κοινό μας αγώνα.

Πολυδεύκη, Σάκη, Χρήστο καλή μας επιτυχία

 

liakos194Πολυδεύκης Λιάκος

Ο Λιάκος Πολυδεύκης γεννήθηκε στο Φρούριο Τρανοβάλτου του δήμου Σερβίων. Είναι παντρεμένος με την Αραμπατζή Ελένη και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1987 έως σήμερα ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Το 1991-1993 εργάστηκε ως καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Το 1994-1998 εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Τρανοβάλτου, έχοντας ενεργή συμμετοχή τη δύσκολη περίοδο τού σεισμού. Σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΤΑΜΑ και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Το 2001-2013 ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργοληπτών Δυτικής Μακεδονίας και το 2007-2013 Πρόεδρος Εργοληπτών. Το 2007-2013 ήταν μέλος στο Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε (Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων), ως εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας. Το 2006-2013 ήταν μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας. Το 2013 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Το 2012 και το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

vlaxos194Σάκης Βλάχος

Ο Βλάχος Αθανάσιος κατάγεται από την Κοινότητα Μεταξά του δήμου Σερβιων.

Είναι απόφοιτος της τεχνικής σχολής μέσης εκπαίδευσης Κ.Ε.Τ.Ε.Κ Κοζάνης με ειδικότητα θερμοϋδραυλικός. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις ύδρευσης και θέρμανσης – θέρμανσης δαπέδου, γεωθερμία, ηλιοθερμία και αντλίες θερμότητας από το 1990.

Είναι ενεργό μέλος του σωματείου υδραυλικών Κοζάνης καθώς και ενεργό μέλος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Μεταξά Ε.Μ.Α.Σ «Η Πρόοδος».

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γουλιού και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Θωμά και της Βάγια.

 

papathanasiou194Χρήστος Παπαθανασίου

Ο Χρήστος Παπαθανασίου γεννήθηκε στη Νεράϊδα το 1983, όπου και διαμένει. Είναι γιος του Δημήτρη Παπαθανασίου από το Τριγωνικό και της Δέσποινας Ιωαννίδου από τη Νεράϊδα.

Είναι πτυχιούχος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσ/νίκης, της Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Εργάσθηκε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής και επί 3ετία στο Λονδίνο, η αγάπη του όμως για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την περιοχή μας, τον έφερε πίσω το 2015. Έκτοτε εργάζεται ως αγρότης – παραγωγός – μεταποιητής και έμπορος αρωματικών φυτών.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο ίδιος δηλώνει: «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Δημοτική Συνεργασία (Ενωτική Κίνηση – ΑΝΤΑΜΑ ),με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να ασκήσει σοβαρή και με όραμα Διοίκησητην οποία έχει τόσο πολύ ανάγκη ο τόπος μας. Ως νέος ζητώ να με στηρίξετεγια να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου στην επανεκκίνηση του Δήμου μας».

Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων

Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος