logo-vasilh-neoΠέντε μέλη της τοπικής κοινωνίας, με πολυετή δράση και αναγνωρισμένη επαγγελματική πορεία, υποδεχόμαστε σήμερα στην «Ενωτική Κίνηση». Άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς με το συνδυασμό μας...

...και δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε μέσα από το ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο καταθέτουμε στους συμπολίτες μας, ο Δήμος Σερβίων να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Κώστα, Μιλτιάδη, Ευθύμη, Μίμη, Τάσο, καλή μας επιτυχία.

Κώστας Αναστασιάδης

1anast

Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης γεννήθηκε μεγάλωσε και διαμένει στα Σέρβια. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της ψυχαγωγίας. Ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό Ενωτική Κίνηση στις εκλογές του 2014.

Μιλτιάδης Γκαντερής

2gad

Ο Μιλτιάδης Γκαντερής γεννήθηκε το 1961 στον Μεταξά από όπου κατάγεται. Φοίτησε στο εξατάξιο Γυμνάσιο Σερβίων. Είναι διοικητικός υπάλληλος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υπηρέτησε ως Γραμματέας της κοινότητας Μεταξά και σήμερα υπηρετεί στο Δήμο Κοζάνης.

 Ευθύμης Δανάτσας

3dan

Ο Ευθύμιος Δανάτσας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τρανόβαλτο. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Yπηρέτησε για πάνω από 35 χρόνια ως υπάλληλος στην Κοινότητα Τρανοβάλτου, στον δήμο Καμβουνίων και στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Μίμης Δραγκόλας

4drag

Ο Δημήτριος Δραγκόλας είναι από τα Σέρβια. Δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών σε ορυχείο λιγνίτη της περιοχής. Είναι Πρόεδρος του σωματείου φορτηγών του ορυχείου όπου εργάζεται.

Τάσος Καράογλου

5kar

Ο Αναστάσιος Καράογλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στη Μεσιανή. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ. Ήταν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσιανής την περίοδο 1999-2002.

Γραφείο Τύπου

της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Σερβίων

logo-vasilh-neo