IMG 3213Ηχητικό απόσπασμα 19’ από την ομοβροντία φίλιων πυρών (της παράταξής του!) κατά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανασίου Κοσματόπουλου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου 2018, στη συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης του θέματος της (μη) λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων.

Δεν θα μιλήσουμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις, μιας και έχουμε γίνει μάρτυρες σε …καυστικότερες το προηγούμενο διάστημα.

Ακούγονται κατά σειρά (& κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα):

- Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαραλαμπίδης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Το ΝΠΔΔ κλείνοντας τον 9ο μήνα, έχει πάρει μέχρι αυτή τη στιγμή 225.000€ από τα 455.000€ που προβλέπει ο προϋπολογισμός…, εμείς είμαστε εκτεθειμένοι σε όλους τους προμηθευτές και δεν έχουμε τροφεία για τα παιδιά. Έχουμε κάνει επανειλημμένως παραστάσεις στο γραφείο σας ως προς αυτά τα ζητήματα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…»).

- Ο Νίκος Τέτος, υπό παραίτηση μέλος του ΝΠΔΔ, σύμβουλος της πλειοψηφίας (προς Ε. Χαραλαμπίδη «Θα πρέπει να τον καταγγείλεις στον εισαγγελέα το δήμαρχο… Έπρεπε να είχατε πάει στον εισαγγελέα χθες»).

- Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φώτης Ζυγούρης, σύμβουλος της πλειοψηφίαςΕκτός του ότι διαλύσατε το Δημοτικό Συμβούλιο, έχετε διαλύσει και την Οικονομική υπηρεσία…»).

- Ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου, πρ. πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, νυν ανεξάρτητος σύμβουλος («Αυτή τη στιγμή είστε εντελώς παράνομος και η παρανομία σας αυτή έρχεται από τον εγωισμό σας και από τα προσωπικά σας που έχετε με τον κάθε δημοτικό σύμβουλο. Διαλύσατε την παράταξη, το Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα διαλύετε τις δομές του Δήμου…»).

Δείτε-ακούστε το ηχητικό (αμοντάριστο) βίντεο 19’…

Γ.Μ./mikrovalto.gr

IMG 3213