logo-siteΕδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στον αέρα ο ιστοχώρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Ένας διαδικτυακός χώρος που έλειπε από την περιοχή μας, ένας χώρος συνάντησης,

...ανταλλαγής απόψεων και βέβαια μια παρέα ενημέρωσης, για θέματα που αφορούν όλους μας: Εργασία, παιδεία, πολιτισμός, διασκέδαση, επικοινωνία.

Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά περιμένουμε και από εσάς, όλους εσάς, που αγαπάτε τον τόπο μας, είτε ζείτε εδώ, είτε σε άλλα μέρη της χώρας ή του εξωτερικού, να συνεισφέρετε με τη συμμετοχή σας. Απόψεις, νέα, φωτογραφικό υλικό από δραστηριότητες και δράσεις συλλόγων ή και ομάδων είναι ευπρόσδεκτα για δημοσίευση. Αγγελίες και δελτία τύπου επίσης θα είναι χαρά μας να τα κοινωνήσουμε σε όλους τους φίλους μας.

Ένας ακόμη σκοπός του site είναι και η προβολή του τόπου μας. Η ιστορία του, παλιά και νεότερη, οι άνθρωποί του, οι παραδόσεις τους. Τα όμορφα χωριά μας και η απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου μας. Ένας πανέμορφος τόπος, που δυστυχώς είναι άγνωστος σαν τουριστικός προορισμός, και αυτό θεωρούμε ότι τον (μας) αδικεί. Έτσι μέσα από τον ιστοχώρο θα προβάλλουμε –εκτός από τις φυσικές ομορφιές, περιπατητικές διαδρομές, χάρτες, φωτογραφίες, κ.ά.-, και τις επιχειρήσεις και συλλογικότητες, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό: Ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και αναψυχής, κ.ά.

Ήταν ένας από τους στόχους μας, που από μέρους μας, επιτεύχθηκε. Και έτσι θα συνεχίσουμε, ώστε να κάνουμε τον στόχο μας δικό σας, μέρος της καθημερινότητάς σας, ανάγκη σας για ενημέρωση και επαφή με τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Περιμένουμε τη συμμετοχή, τα σχόλια και γιατί όχι τις επισημάνσεις και προτάσεις σας για το site, αλλά περισσότερο αναμένουμε … τα νέα σας!

Φώτης Ζυγούρης

Πρόεδρος

logo-site